Suur roosivesi 275 ml Lilleveed
  • Suur roosivesi 275 ml Lilleveed

Suur roosivesi 275 ml

19,22 €
Maksudega

Roosivesi on antioksüdantide allikas, mis aitab tugevdada naharakke ja taastada nahakudesid.

Varajastel hommikutundidel käsitsi korjatud Rose Damascena õitest valmistatakse roosivett destilleerimise teel – 1 l roosivee valmistamiseks läheb vaja 1 kg värskeid roosiõisi. Rosaya roosivett toodetakse kindla retsepti järgi ja eraldi tootena (mitte roosiõli kõrvalproduktina), mis tagab toote kõrge ja ühtlase kvaliteedi. Toida, taaselusta ja niisuta nahka 100% orgaanilise roosiveega seespidiselt. Roosiveel on põletikuvastane ja antibakteriaalne toime. Roosivesi on antioksüdantide allikas, mis aitab tugevdada naharakke ja taastada nahakudesid. Roosivesi leevendab seedeprobleeme nagu puhitus, ärritunud kõht ja kõhukinnisus. Roosivesi on rikas flavonoidide ning A-, C-, D-, E- ja B3-vitamiinide poolest.

Kasutamine: Soovituslik annus: 2 spl 1 liitri joogivee kohta. Lisaks sobib roosivesi ideaalselt kokteilidesse, mokteilidesse, smuutidesse, magustoitudesse ning riisi- ja liharoogadesse, vastavalt retseptile. Kõhu valu, puhituse või ärrituse puhul on sooovituslik annus 50ml

NB! Kasutame EPA-ga vooderdatud alumiiniumpudeleid, mis hoiab ära alumiiniumi kokkupuute tootega. Palun säilitage meie kaunid alumiiniumist korduv kasutatavad roosivee pudelid.

Koostisosad: 100% orgaaniline Rose Damascena P. Miller Roosivesi, milles sisaldub 0,09% roosiõli, pH 4,8. Ei ole lisatud säilitus-, värvi- ega lõhnaaineid.

Päritolumaa: Bulgaaria – Roosiorg.

4748001010012

Lisainfo

Maht
250ml
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks