PESUGEEL, TSITRUS, 5L Pesu pesemine
  • PESUGEEL, TSITRUS, 5L Pesu pesemine

PESUGEEL, TSITRUS, 5L

35,48 €
Maksudega

ICEA sertifikaadiga vedelpesuvahend sisaldab looduses lagunevaid puhastavaid aineid, mis on ohutud nii nahale kui ka keskkonnale. Toode puhastab tõhusalt ka madalal temperatuuril ja sobib nii värvilise kui ka valge pesu pesemiseks. Pakendist jätkub 20 pesukorraks.

Koostisosad: Aqua (Water), Glycerin, Sodium Coceth Sulfate, Potassium Cocoate, Fatty Alcohol C 12-18 7 EO, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl/Myristyl Glucoside, Sodium Chloride, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Organe) Peel Oil, Limonene.

Keemiline koostis: 5-15% anioonsed pindaktiivsed ained, seebid, < 5% mitteioonsed pindaktiivsed ained, amfoteersed pindaktiivsed ained, lõhnaained looduslikest eeterlikest õlidest.

Kasutamine: vastavalt pakendil olevale tabelile, kuhu on märgitud soovituslikud kogused 4,5kg pesule: esimeses tulbas on vee kareduse aste (pehme, keskmine, kare, käsipesu) ning esimesel real pesu määrdumise aste (vähe määrdunud, määrdunud, väga määrdunud). Üks korgitäis pesuvahendit vastab 60ml-le.

Hoiatus! Võib ärritada silmi! Pesta käed hoolikalt peale kasutamist. Toote silma sattumisel loputada ohtra veega ja vajadusel konsulteerida arstiga. Sisaldab lavendli eeterlikku õli, mis võib põhjustada allergilist reaktsiooni.

Valmistatud Itaalias

GE6085

Lisainfo

Maht
1000ml
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks