

Kakaopulber sisaldab palju haruldasi ja kasulikke toitaineid. Toorkakao sisaldab samuti palju enam antioksüdante kui ükski teine põhjalikult uuritud toit, kaasa arvatud punane vein, roheline tee ja mustikad.
Purustatud ja kooritud röstimata kakaooad ehk on maailma kõige antioksüdandirikkam toit (antioksüdandid moodustavad 10% kakao kaalust), sisaldades rohkem kui 1200 aktiivset aineosa. Kõige rohkem leiab toorkakaost magneesiumi, lisaks veel märkimisväärselt rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske.
Toorkakao on ka hea kiudainete allikas, sisaldades palju E- ja C-vitamiini. Tuntud ka kui “jumalate toit” või “hea tuju toit”, sisaldab toorkakao ka kehas mõnutunnet tektavaid aineid nagu trüptofaani, 5-HTP-d...
Kakaopulber sisaldab palju haruldasi ja kasulikke toitaineid. Toorkakao sisaldab samuti palju enam antioksüdante kui ükski teine põhjalikult uuritud toit, kaasa arvatud punane vein, roheline tee ja mustikad.
Tööstuslikult toodetud kakaos ja šokolaadis ei ole säilinud paljusid toorkakao tervislikke omadusi.
Purustatud ja kooritud röstimata kakaooad ehk on maailma kõige antioksüdandirikkam toit (antioksüdandid moodustavad 10% kakao kaalust), sisaldades rohkem kui 1200 aktiivset aineosa. Kõige rohkem leiab toorkakaost magneesiumi, lisaks veel märkimisväärselt rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske.
Toorkakao on ka hea kiudainete allikas, sisaldades palju E- ja C-vitamiini. Tuntud ka kui “jumalate toit” või “hea tuju toit”, sisaldab toorkakao ka kehas mõnutunnet tektavaid aineid nagu trüptofaani, 5-HTP-d, serotoniini, dopamiini, fenüületüülamiini ja anandamiidi.
Kakaopulbrit võib lisada müslisse, putrudesse, jogurtisse, smuutidesse, magustoitudesse ning kasutada ka muidugi ühe tooršokolaadi koostisainena.
Päritolumaa: Peruu
Vaata retsepti:
Kakaopulber sisaldab palju haruldasi ja kasulikke toitaineid. Toorkakao sisaldab samuti palju enam antioksüdante kui ükski teine põhjalikult uuritud toit, kaasa arvatud punane vein, roheline tee ja mustikad.
Purustatud ja kooritud röstimata kakaooad ehk on maailma kõige antioksüdandirikkam toit (antioksüdandid moodustavad 10% kakao kaalust), sisaldades rohkem kui 1200 aktiivset aineosa. Kõige rohkem leiab toorkakaost magneesiumi, lisaks veel märkimisväärselt rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske.
Toorkakao on ka hea kiudainete allikas, sisaldades palju E- ja C-vitamiini. Tuntud ka kui “jumalate toit” või “hea tuju toit”, sisaldab toorkakao ka kehas mõnutunnet tektavaid aineid nagu trüptofaani, 5-HTP-d...