Granaatõunakapslid vitamiinide ja kollageeniga 60 kapslit Toidulisandid
  • Granaatõunakapslid vitamiinide ja kollageeniga 60 kapslit Toidulisandid

Granaatõunakapslid vitamiinide ja kollageeniga 60 kapslit

10,68 €
Maksudega

Granaatõunakapslid vitamiinide ja kollageeniga

 Looduslik antioksüdant. Granaatõuna on kasvatatud rohkem kui 5000 aastat. Juba ammusest ajast see erakordne puu tuntud müstilinste omaduste poolest. Granaatõun sisaldab palju väärtuslikke koostisosi nagu polüfenoole (ellagic hapet ), antioksüdante.

Kollageen on vajalik naha, sidekudede ning veresoonte tervise tagamiseks. See parandab naha võimet säilitada niiskust, aeglustades seega naha vananemisprotsessi. Kollageen aitab vältida uute kortsukeste teket ja silub olemasolevaid, aitab taastada rindade toonuse ja elastsuse ning parandab juuste ja küünte seisukorda.

Granaatõunakapslid vitamiinide ja kollageeniga

 Looduslik antioksüdant. Granaatõuna on kasvatatud rohkem kui 5000 aastat. Juba ammusest ajast see erakordne puu tuntud müstilinste omaduste poolest. Granaatõun sisaldab palju väärtuslikke koostisosi nagu polüfenoole (ellagic hapet ), antioksüdante.

Kollageen on vajalik naha, sidekudede ning veresoonte tervise tagamiseks. See parandab naha võimet säilitada niiskust, aeglustades seega naha vananemisprotsessi. Kollageen aitab vältida uute kortsukeste teket ja silub olemasolevaid, aitab taastada rindade toonuse ja elastsuse ning parandab juuste ja küünte seisukorda. Kollageenikapslid tagavad liigeste tervise ja liikuvuse ning vähendavad liigeste kulumisest tekkinud valulikkust. E-vitamiin kaitseb nahka keskkonnamõjudest tingitud kahjustuste eest.

Antioksüdandid on ained, mis pidurdavad ja reguleerivad vabade radikaalide teket. Terves organismis valitseb antioksüdantide ja vabade radikaalide vahel tasakaal. Vabad radikaalid muutuvad ohtlikuks, kui tasakaal on rikutud. Antioksüdandid katkestavad vabade radikaalide poolt alustatud ahelreaktsioone. Meie keha kasutab vabu radikaale normaalseks talitluseks, kuid kui hapniku reaktiivsete vormide (vabade radikaalide) teke organismis ületab normaalse taseme, ründavad nad biomolekule, rakke ja kudesid ning põhjustavad kahjustusi, eelisjärjekorras ründavad vabad radikaalid lipiide. Vabad radikaalid kahjustavad rakumembraane, ründavad kollageeni, mis seob rakke omavahel, tulemuseks on kortsus nahk, jäigad liigesed, jne.

Antioksüdantide toimel:

pidurduvad vananemisprotsessid

alaneb kolesteroolitase

väheneb ateroskleroosirisk

väheneb südamehaiguste ja insuldirisk

aeglustub Alzheimer’i tõbi

väheneb kasvajate tekkevõimalus

vähenevad sigaretisuitsust tekkivad kahjustused, jne.

Tähtsamad antioksüdandid on vitamiinid C, A, E, karotenoidid, flavonoidid, ubikinoonid, seleen, mangaan ja tsink. Antioksüdandid tugevdavad vastastikku teineteise toimet, mistõttu on oluline, et organism saaks neid kõiki üheaegselt!

Vabade radikaalidega on seotud:

• infarkt

• insult

• vähk

• ateroskleroos

• enneaegne vananemine. 

Vabad radikaalid alustavad ahelreaktsioone, mille tulemusena tekib hulk uusi vabu radikaale.

4035129002938

Lisainfo

Tarneaeg
1-2 päeva
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks