• Allahinnatud
Toidulisand MSM-pulber 1000g Vitamiinid ja mineraalid
  • Toidulisand MSM-pulber 1000g Vitamiinid ja mineraalid

Toidulisand MSM-pulber 1000g

27,45 €
21,96 € Säästa 20%
Maksudega

MSM on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend (metüülsulfonüülmetaan), mida looduses leidub vihma – ja järvevees. MSM – pulber toetab luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaolu.

MSM on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend (metüülsulfonüülmetaan), mida looduses leidub vihma – ja järvevees. MSM – pulber toetab luustiku, liigeste, lihaste, naha, juuste ja küünte heaolu. MSM toetab allergiate, põletike ja valu korral (pea-, lihase-, liigesevalude korral). Väävel toetabkeha kaitsmist oksüdatiivse stressi ja toksiinidest tuleneva mõju eest, teda on rohkesti naha ning küünte valkudes. Väävlit on vaja pea kõigi organismis leiduvate valkude ja ensüümide toimimiseks. Väävel on põhikomponent kollageeni, elastiini, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Ta toetab lihaste paindlikkust ja tugevust, luid, liigeseid ning ka naha, juuste ja küünte heaolu. Väävel toetab lihaste ja liigeste liikuvuse säilimist.

2-3 korda päevas 2-5g näiteks vette segatult. Soovitavalt alusta väikesest kogusest näiteks 1g (1/4 teelusikatäit klaasi vee kohta) päevas vähehaaval annust suurendades. Võid annust suurendada kuni 2 teelusikatäieni päevas.

Koostis:

100% Metüül Sulfonüül Metaan pulber. MSM (metüülsulfonüülmetaan) on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend.

4742656004662

Lisainfo

Kaal
1kg
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks

Teile võib meeldida ka