Eeterlik õli Laim Eeterlikud õlid
  • Eeterlik õli Laim Eeterlikud õlid

Eeterlik õli Laim

6,56 €
Maksudega

Toniseeriv laim on värske ja vitamiinirohke.

Laim on tsitrusvili, mis on ümmargune, rohelise värvusega, läbimõõduga 3 kuni 6 sentimeetrit, sisaldades rohkelt sidrunhapet. Pärast viljade koristamist ja tehakse Laimi koorest külmpressimisel hapukas ja värskendav eeterlik õli.

Laimid pärinevad Kagu-Aasiast ja toodi umbes 10. sajandil Egiptusesse ja Põhja-Aafrikasse. Umbes 13. sajandil toodi neid Hispaaniasse ja levitati sealt kogu ülejäänud Euroopasse. Kolumbus võttis need kaunid rohelised puuviljad endaga kaasa oma teisel reisil 1493. aastal, mis viis taimede kasvatamiseni sooja Kariibi mere kliimas. Lääne-Indias kasvatatud Laimi kasutasid ...

Toniseeriv laim on värske ja vitamiinirohke.

Laim on tsitrusvili, mis on ümmargune, rohelise värvusega, läbimõõduga 3 kuni 6 sentimeetrit, sisaldades rohkelt sidrunhapet. Pärast viljade koristamist ja tehakse Laimi koorest külmpressimisel hapukas ja värskendav eeterlik õli.

Laimid pärinevad Kagu-Aasiast ja toodi umbes 10. sajandil Egiptusesse ja Põhja-Aafrikasse. Umbes 13. sajandil toodi neid Hispaaniasse ja levitati sealt kogu ülejäänud Euroopasse. Kolumbus võttis need kaunid rohelised puuviljad endaga kaasa oma teisel reisil 1493. aastal, mis viis taimede kasvatamiseni sooja Kariibi mere kliimas. Lääne-Indias kasvatatud Laimi kasutasid Briti maadeavastajad laialdaselt skorbuudi vältimiseks nende kõrge C-vitamiini sisalduse tõttu. LÕHN Laimi eeterlik õli lõhnab värskelt, tsitruseliselt, magusalt ja kergelt hapukalt.

RAHVAMEDITSIINIS HINNATUD OMADUSED

* Toniseeriv, antibakteriaalsete omaduste tõttu kasutatakse laimi eeterlikku õli väiksematele hammustustele,kriimustustele, et kiirendada paranemisaega ja ennetada bakteriaalseid infektsioone.

* Laimi eeterliku õli kasutatakse koduse õhu puhastamiseks viirustest. Laimiõli saad kasutada õhuvärskendajates.

* Laimiõli aitab vähendada veritsusi ja tihti kasutatakse seda igemehoolduses.

* Liigese ja lihasvalude vähendamiseks kasutatakse laimiõli lahjendatuna baasõliga määrides valutatavat kohta.

* Juuste hoolduses aitab hooldada kuiva peanahka ja vähendada kõõma teket. Lisada mõned tilgad olemasoleva šampooni hulka.

* Nahahoolduses trimmib nahka ja rohke vitamiinisisaldus mõjub hästi jumele. AROOMITERAAPILISED OMADUSED Laimiõli värske aroom on tuju parandaja.

KASUTAMINE

Laimi eeterlik õli sobib lõhnakividele, õhuniisutajatesse ja aroomilampidesse. Vannivette 2-6 tilka. Massaaažiõliks lahjendades kuni 5 tilka 10 ml baasõliga. Sauna leilivette 2-3 tilka. Sobib ka pesu lõhnastamiseks, lisades pesukuivatisse. Ärge kandke eeterlikke õlisid otse lahtistele haavadele. Ärge kasutage Laimi eeterlikku õli nahal päikese käes või enne randa minekut.

KOOSTIS

Ingredients INCI: Citrus aurantifolia peel oil

NB! Ära kasuta eeterlikke õlisid lahjendamata. Hoida õlisid lastele kättesaamatus kohas. Mitte tarbida seespidiselt. Ei ole soovitav kasutada enne päevitamist. Signe Seebid lehel olev informatsioon eeterlike õlide kohta on pärit avalikest allikatest ning viited omaduste ja toimete kohta tulenevad ainult aroomiteraapiast ja rahvameditsiinist ning seetõttu ei saa müüja vastutada info õigsuse eest.

SSeõ20
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks