NÕGESESALV Kreemid ja võided
  • NÕGESESALV Kreemid ja võided

NÕGESESALV

11,70 €
Maksudega

Nahka puhastav, pindmist vereringet ergutav ning rahustav ja taastav

Kergelt soojendav ja naha ainevahetust parandav

Sobib aknele kalduvale nahale

Raudnõgesel on leitud naha paranemist ja rakkude kasvu kiirendavaid omadusi. Samuti on teda kasutatud kergemate liigesevalude leevendamiseks. Mesilasvaha annab meeldiva katvuse nahale ning moodustab kihi, mis aitab säilitada niiskust ja vähendada kuivamist. Samuti soodustab mesilasvaha naharakkude kasvu. Rapsiõli polüküllastumata rasvhapped toetavad naha keramiidide ja kollageeni moodustumist nahas ning hoiavad seeläbi ülal naha tervet struktuuri. Rapsiõlis sisalduv looduslik E-vitamiin on nahale kasulik antioksüdant, mis parandab naharakkude hapnikuvahetust ning tugevdab kapillaare.

Nahka puhastav, pindmist vereringet ergutav ning rahustav ja taastav

Kergelt soojendav ja naha ainevahetust parandav

Sobib aknele kalduvale nahale

Raudnõges

Mesilasvaha

Suurus 50 ml

Sünteetika- ja lõhnaainetevaba

Ei ole lisatud eeterlikke õlisid

KASUTAMINE: Kanda vajalikesse kohtadesse nahale.

KOOSTIS: Rapsiõli, mesilasvaha, raudnõgese ekstrakt. KOOSTISOSAD INCI NIMEDEGA Brassica Napus Seed Oil, Beeswax, Urtica Urens Flower/Leaf/Stem Extract.

DETAILNE KIRJELDUS: Raudnõgesel on leitud naha paranemist ja rakkude kasvu kiirendavaid omadusi. Samuti on teda kasutatud kergemate liigesevalude leevendamiseks. Mesilasvaha annab meeldiva katvuse nahale ning moodustab kihi, mis aitab säilitada niiskust ja vähendada kuivamist. Samuti soodustab mesilasvaha naharakkude kasvu. Rapsiõli polüküllastumata rasvhapped toetavad naha keramiidide ja kollageeni moodustumist nahas ning hoiavad seeläbi ülal naha tervet struktuuri.

Rapsiõlis sisalduv looduslik E-vitamiin on nahale kasulik antioksüdant, mis parandab naharakkude hapnikuvahetust ning tugevdab kapillaare.

SOOVITAME LUGEDA:

SALAPÄRASED JA LOODUSLÄHEDASED LOODU SARJA SALVID

Loodu_4

Lisainfo

Maht
50ml
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks