Mandlijahu 200g
Mandlijahu on valmistatud kooritud ja jahvatatud mandlitest. Ta on gluteenivaba ja sobib nii küpsetamiseks kui ka erinevate dessertide valmistamiseks.
Mandlijahust saab teha ka ise kodus mandlipiima. Ühe osa jahu kohta läheb kaks osa vett. Seejärel blenderis täisvõimsusel lasta seguneda umbes 2 minutit ning läbi filterkoti villida vastavasse anumasse.
Miks see tervislik on:
- Gluteenivaba. Seetõttu sobib mandlijahu ideaalselt neile, kellel põhjustab gluteen soolestiku ärritust või põletikku.
- Mandlijahul on aromaatne maitse. Tänu erilisele, natuke magusele maitsele, sobib see just küpsetamiseks väga hästi – maitset tugevdavaid aineid pole vaja lisada.
- Mandlijahus on palju toitaineid.
Mandlijahu on valmistatud kooritud ja jahvatatud mandlitest. Ta on gluteenivaba ja sobib nii küpsetamiseks kui ka erinevate dessertide valmistamiseks.
Mandlijahust saab teha ka ise kodus mandlipiima. Ühe osa jahu kohta läheb kaks osa vett. Seejärel blenderis täisvõimsusel lasta seguneda umbes 2 minutit ning läbi filterkoti villida vastavasse anumasse.
Miks see tervislik on:
- Gluteenivaba. Seetõttu sobib mandlijahu ideaalselt neile, kellel põhjustab gluteen soolestiku ärritust või põletikku.
- Mandlijahul on aromaatne maitse. Tänu erilisele, natuke magusele maitsele, sobib see just küpsetamiseks väga hästi – maitset tugevdavaid aineid pole vaja lisada.
- Mandlijahus on palju toitaineid.
Toitumisalane teave (100g sisaldab keskmiselt): energiasisaldus 636,9kcal/2667kj, rasvad 54,1g (millest küllastunud rasvhappeid 4,22g), süsivesikud 10g (millest suhkur 6,9g), kiudained 10,7g, valgud 24,1g, sool <0.05.
Toodetud: Hispaanias
Mandlijahu pannkoogid:
80g mandlijahu
4 muna
120ml kookospiima
1,5spl kookospalmi suhkrut
Praadimiseks kasuta kookosõli. Sega kokku mandlijahu, munad, kookospiim ja suhkur ning asu küpsetama:)! Sobib ka neile, kes ei tarbi nisujahu
Eriti maitsvad on kui serveerida neid vahukoore ja banaanidega.
Teile võib meeldida ka