Losjoon toniseeriv kuivale nahale (SIIDI TEE) (125 ml) Puhastajad
  • Losjoon toniseeriv kuivale nahale (SIIDI TEE) (125 ml) Puhastajad

Losjoon toniseeriv kuivale nahale (SIIDI TEE) (125 ml)

15,25 €
Maksudega

Aktiveerib aminohapete ja mikroelementide ainevahetust. On puhastava, niiskusthoidva ja kaitsva toimega, parendab koehingamist. Hea toniseeriv vahend, annab nahale värske ja terve ilme.

Toode on üsna originaalne oma koostiselt ja toimelt. Ta puhastab, niisutab, pinguldab ja isegi toidab nahka. Puhastav toime on seotud temas sisalduva glitserillkokoaadiga, mis kujutab endast kõrgekvaliteedilist pindaktiivset ainet, milline ei ärrita nahka ja puhastab seda delikaatselt ning pehmelt. Kuid selle ainega saab nahka mitte ainult puhastada, vaid ka märgatavalt tervendada. Sellise toime tagab losjooni spetsiaalne koostis, milline soodustab pindmise sarvkihi taastumist.

Aktiveerib aminohapete ja mikroelementide ainevahetust. On puhastava, niiskusthoidva ja kaitsva toimega, parendab koehingamist. Hea toniseeriv vahend, annab nahale värske ja terve ilme.

Koostis Ženšenni, siidiussi kookoni ekstraktid, aaloe mahl, seedri, riitsinuse, kookose, maarjaohaka õlid, puuviljahapped. Koostis ladina keeles: aqua, glycerin, PEG-35 castor oil, trifolium pratense, melissa officinalis, silybum marianum, glyceryl cocoate, panax ginseng, aloe barbadensis, urea, glucose, vitamin F, silk amino acids, silybum marianum, lactic acid, acidum ascorbinicum, succinic acid, β-CAROTENE.

Kasutamine Puhastada näo- ja kaelanahka 1-2 korda päevas.

Toode on üsna originaalne oma koostiselt ja toimelt. Ta puhastab, niisutab, pinguldab ja isegi toidab nahka. Puhastav toime on seotud temas sisalduva glitserillkokoaadiga, mis kujutab endast kõrgekvaliteedilist pindaktiivset ainet, milline ei ärrita nahka ja puhastab seda delikaatselt ning pehmelt. Kuid selle ainega saab nahka mitte ainult puhastada, vaid ka märgatavalt tervendada. Sellise toime tagab losjooni spetsiaalne koostis, milline soodustab pindmise sarvkihi taastumist. Kõik kasulikud ained peatuvad just nimelt naha pindmistes osades ja alustavad selle taastamisprotsessi. Ženšenni ekstrakt toimib losjoonis kui looduslik niisutaja. Meliss loob tõkke UV kiirgusele, ühtlasi rahustades ja pehmendades nahka. Mooruspuu siidikedriku ekstrakt on amiinohapete allikas ja ainevahetuse erguti.

Taimsed õlid, milliseid leidub losjoonis küllaltki erinevaid, varustavad rakke nii vajalike küllastumatute rasvhapete kui rasvlahustuvate vitamiinidega.

Seedripähkli õli sisaldab kaasaegsete uuringute andmetel laialdase valiku organismile kasulikke aineid, sealhulgas asendamatuid poolküllastumata rasvhappeid, fosfatiide, vitamiine, mikroelemente. Vitamiini E sisalduselt ületab seedripähkli õli viie- kordselt oliivõli ja kolmekordselt kookosõli.

Kookosõli kujutab enesest faktiliselt vitamiin F kontsentraati – seda on õlis 3 korda rohkem, kui apteekides müüdavas preparaadis “Vitamiin F” ja mida toodetakse kalaõli baasil. Hüdrohapped on losjoonis esindatud merevaik-, sidrun-, piimhappega. Nende peamine funktsioon on niiskuse säilitamine.

Ja veel üks imeline losjooni omadus. Temas sisalduvad ained on troopsed (suundsad) mitte ainult naha sarvkesta suhtes, vaid ka dekoratiivses kosmeetikas sisalduvate värvainete suhtes. Seetõttu asetub meik nahale hästi ja säilib sellel kaua pärast nahalosjooni kasutamist.

Aumärgid 2000.a. omistatud Kuldne ja Plaatina “XXI saj. Kvaliteedimärk” II rahvusvahelisel näitus-konkursil “Ülevenemaaline mark (III aastatuhat)”

3007

Lisainfo

Maht
125ml
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks