TOORKAKAO PULBER, 250G Supertoit
  • TOORKAKAO PULBER, 250G Supertoit

TOORKAKAO PULBER, 250G

10,30 €
Maksudega

Kakao kasulikkusest on räägitud palju. Peamiselt peetakse seda heaks magneesiumiallikaks, mis toetab südant, aitab kaasa ajutegevusele ja seedimisele, lõdvestab lihaseid, aitab menstruaalvalude korral, aitab luid tugevdada, suurendab painduvust ning organismi aluselisust.

Nature’s Finest toorkakaopulber on valmistatud Peruust pärit Criollo kvaliteediga röstimata kakaoubadest (Theobroma cacao). Criollo kvaliteediga ube nimetatakse kakaode kuningaks, kuna need on eriti meeldiva ja õrna maitsega.

Toorkakaod soovitame kasutada smuutides, küpsetistes, putrudes või segada jogurtiga. Hästi sobib ta ka soolastele toitudele lisandiks, nt koos tšilliga küpsetamiseks.

Sobilik veganitele.

Vaata toorkakao-hapukoorekreem marjadega magustoidu retsepti

Kakaopulber Criollo kvaliteediga röstimata kakaoubadest (Theobroma cacao). Criollo kvaliteediga ube nimetatakse kakaode kuningaks, kuna need on meeldiva ja õrna maitsega.

Sobilik veganitele.

Koostisosad: 100% kakao (Theobroma cacao) pulber Kasutamine: 1tl (või maitse järgi) lisandiks jookidele või smuutile.

Päritolumaa: Peruu. Pakendatud Sloveenias.

Säilitamine: hoida kuivas ja jahedas.

Toitumisalane teave 100g toote kohta: energiasisaldus 1070kJ/255kcal, rasvad 11g (millest küllastunud rasvhapped 6,5g), süsivesikud 14g (millest suhkrud 0,5g), kiudained 46g, valgud 24,9g, sool 0,3g, raud 14mg (176% NRV), magneesium 705mg (176% NRV), tsink 9mg (90% NRV).

*NRV - päevane võrdluskogus täiskasvanutele.

Vaata retsepti:

toorkakao-hapukoorekreem marjadega 

Kookose ja šokolaadi tassikoogid

SLI5126
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks