Viie elemendi tee – Õhk (mahe) 16x2g Tee
  • Viie elemendi tee – Õhk (mahe) 16x2g Tee

Viie elemendi tee – Õhk (mahe) 16x2g

4,46 €
Maksudega

Elu tiibadel. Õhk

Tuul võib olla metsik või rahulik. Mõtted võivad olla tormakad või pidurdavad. Meie endi hingamine on elu allikas – energia allikas – liikumise allikas.

See tee tasakaalustab ja toetab õhu elementi, mis seostub liikumise ja tegevusega – vaimne, hingeline ja füüsiline. See imeline tee sobib kasutamiseks siis, kui te soovite midagi harmooniliselt saavutada.

Jumalikud taime & vürtsikoostised.

Vanade teadmiste kohaselt on viis elementi elu sümboolsed ehitusplokid. Harmoonilise elu elamiseks peavad kõik viis elementi olema tasakaalus. Kuidas me teame, milline on meie seisund? Ja kuidas me saame luua sellise tasakaalu?

Paljudel Idamaade õpetustel nagu Ayurvedal või Sat Nam Rasayanil on meetodid, kuidas analüüsida ja tegeleda nende elementide seisundiga teie kehas. Samuti pakuvad jooga ja mediteerime võimaluse tasakaalustada teie sisemisi elemente. Hari Tea meistersegajad ja praktikud on koostanud nende vanade õpetuste põhjal Hari Tea teed.

Leidke paar minutit, et nautida tassikest maitsvat teed ning kogege Elementide teesarja tasakaalustavat mõju.

Elemendid, millele viitame, on:

Maa – Puuduta maad: Õnnelik maandumine

Vesi – Emotsionaalne puhastumine: Tunne end vabana

Tuli – Puhtuseleek: Lisa kuumust

Õhk – Elu tiibadel: Kergem kui õhk

Eeter – Rõõmus vaikus: Ruumi hoidmine

Ayurveda taime- ja vürtsiteede sari. 16 teepakikest, ilma metallklambri või liimita. Eraldi pakitud maitse säilitamise ja suuremaks mugavuse eesmärgil. Kõik teed on 100% ökoloogilised.

Koostis: Apteegitill * (17%), ingver *, kaneel *, kardemon * (10%), lagrits *, aniis *, sidrunhein *, humal *, apelsinikoor * (3%), basiilik * must pipar *, nelk * , lambalääts *, lavendel lilled *, raudrohu õied *

* = Orgaaniline.

Vt. blogipostitust SIIT

8717853491542
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks