LETSITIINI (500MG) KAPSLID, 50TK Toidulisandid
  • LETSITIINI (500MG) KAPSLID, 50TK Toidulisandid

LETSITIINI (500MG) KAPSLID, 50TK

6,61 €
Maksudega

Letsitiini kapsleid soovitame:

  • inimestele, kes soovivad taastada ja hoida mälu erksana
  • inimestele, kes soovivad vähendada vaimset väsimust ja kurnatust

Ajuvitamiiniks nimetatud letsitiini suudab organism ka ise sünteesida, kuid see võime väheneb vananedes, dieeti pidades või pideva vaimse pingutuse korral. Letsitiin varustab lihaseid ja närvikudesid hapnikuga, aidates nii närviimpulsse edastada. Seetõttu omistatakse letsitiinile mälu taastavat ning selle halvenemise protsessi aeglustavat toimet. Eriti hästi töötab letsitiin kombineerituna B- ja E-vitamiinidega, millest on aju tööks eriti vajalikud B1, B2, B3, B6 ja B12. Kõik need B-rühma vitamiinid aitavad muuta liitsüsivesikuid glükoosiks, mida ajurakud toitainena kasutavad.

Letsitiini kapsleid soovitame:

  • inimestele, kes soovivad taastada ja hoida mälu erksana
  • inimestele, kes soovivad vähendada vaimset väsimust ja kurnatust

Ajuvitamiiniks nimetatud letsitiini suudab organism ka ise sünteesida, kuid see võime väheneb vananedes, dieeti pidades või pideva vaimse pingutuse korral. Letsitiin varustab lihaseid ja närvikudesid hapnikuga, aidates nii närviimpulsse edastada. Seetõttu omistatakse letsitiinile mälu taastavat ning selle halvenemise protsessi aeglustavat toimet. Eriti hästi töötab letsitiin kombineerituna B- ja E-vitamiinidega, millest on aju tööks eriti vajalikud B1, B2, B3, B6 ja B12. Kõik need B-rühma vitamiinid aitavad muuta liitsüsivesikuid glükoosiks, mida ajurakud toitainena kasutavad. B2 ja B6 aitavad vähendada vaimset väsimust ja kurnatust, B12 aitab kaasa normaalsele energiavahetusele.

Koostisosad: letsitiini pulber (69,08%), želatiinkapsel värvainega titaandioksiid, maisitärklis, niatsiin (B3) (2,43%), paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumsoolad, pantoteenhape (B5) (1,05%), tsinktsitraatdihüdraat (1,00%), paakumisvastane aine: ränidioksiid, B6-vitamiin (0,26%), B2-vitamiin (0,22%), B1-vitamiin (0,22%), foolhape (0,03%), B12-vitamiin.

Kasutamine: 3 kapslit päevas

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitatavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Tootel puudub ökomärgistus.

Netokaal: 36,2g

Valmistatud Saksamaal.

4035129002921

Lisainfo

Tarneaeg
1-2 päeva
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks