MAGNEESIUMTSITRAADI JOOK, 150G Vitamiinid ja mineraalid
  • MAGNEESIUMTSITRAADI JOOK, 150G Vitamiinid ja mineraalid

MAGNEESIUMTSITRAADI JOOK, 150G

9,91 €
Maksudega

Magneesiumipuudus võib põhjustada rohkem haigusi kui ühegi teise toitaine puudus. Kuna magneesiumipuudus jääb tihti tähelepanuta, kannatavad väga paljud inimesed ilmaasjata ja tarvitavad sümpomite raviks ravimeid, kuigi võiksid abi saada magneesiumi toidulisanditest. Turul olevaid toidulisandeid on väga palju ja tuleb teada, et kõik magneesiumi vormid ei imendu kehas ühtemoodi. Tsitraadi vormis magneesium on väga hea imendumisega. Magneesium toetab organismi normaalset energiavahetust ja lihaste tööd. Aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab hoida hambaid ja luid normaalsetena.

Nature’s Finest magneesiumtsitraadi joogi näol on tegemist apelsinimaitselise koostiselt 100% vegan pulbriga, mida segatakse veega.

On öeldud, et magneesiumipuudus võib põhjustada rohkem haigusi kui ühegi teise toitaine puudus. Kuna magneesiumipuudus jääb tihti tähelepanuta, kannatavad väga paljud inimesed ilmaasjata ja tarvitavad sümpomite raviks ravimeid, kuigi võiksid abi saada magneesiumi toidulisanditest. Turul olevaid toidulisandeid on väga palju ja tuleb teada, et kõik magneesiumi vormid ei imendu kehas ühtemoodi. Tsitraadi vormis magneesium on väga hea imendumisega. Magneesium toetab organismi normaalset energiavahetust ja lihaste tööd. Aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab hoida hambaid ja luid normaalsetena.

Nature’s Finest magneesiumtsitraadi joogi näol on tegemist apelsinimaitselise koostiselt 100% vegan pulbriga, mida segatakse veega. Väga mugav ja maitsev vahend tõsta magneesiumitaset kehas. Üks päevane annus sisaldab 375 mg magneesiumi (100% NRV).

Koostisosad: magneesiumtsitraadi pulber, maltodekstriin, erütritool, looduslik apelsini maitseaine (2,5%), looduslik sidruni maitseaine (2,5%), paakumisvastane aine: bambuskiud, steviool-glükosiidid.

Sobilik veganitele.

Kasutamine: Soovitatav päevane kogus on 5g segada klaasi veega.

Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas. Toitumisalane teave: üks päevane annus sisaldab 375mg magneesiumi (100% NRV).

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ei ole soovitatav rasedatele ja imetavatele emadele.

Päritolumaa: Belgia.

Pakendatud: Sloveenia.

Tootel puudub ökomärgistus, kuid on 100% naturaalne.

SLI5487

Lisainfo

Tarneaeg
2-3 päeva
Kaal
150g
Kogus

Oluline info:

Maksevõimalused meie poes:

Paypal Credit Cart 

Pangaülekanne  SwedBank pangalingi makse

Montonio Järemaks